content detail

verbouwing

Verbouwplannen? Container huren

Post by: 03/12/2019 0 comments 858 views

Wanneer je gaat verbouwen, heb je al genoeg aan je hoofd. Na alle plannen is het tijd voor een gedegen organisatie van je verbouwing. De planning en inkoop van alle materialen, maar je begint met afbreken en het verwijderen van alle oude muren en tegels. Dat levert al snel een hoop bouwafval op. Daar wil je uiteraard zo snel mogelijk van af.  Maak het jezelf makkelijk en begin je verbouwing een goed planning. Een container huren is een belangrijk onderdeel hiervan. Zo zit je nooit met een hoop bouwafval in de tuin. Een container huren kan zelfs al online, dat scheelt een hoop gedoe.

Container huren, soorten en maten
Als je een container gaat huren, moet je vooraf een aantal beslissingen nemen. Zoals de grootte van de container en het type container. Je kunt een container huren voor restafval en bouwafval maar ook voor puin, groen en hout. Dus als je gaat verbouwen, kies je voor een container voor verbouwingsafval. Als je nog niet precies weet wat je allemaal weg wilt gooien, kies dan voor een restafval container. Hier mag in principe alles in behalve voedsel en asbesthoudende materialen. Een container huren hoeft niet zo veel te kosten. Vanaf € 150 euro heb je er al eentje op je terrein staan. Je kunt al een container huren van 4 m3 tot aan 6m3 of 10 m3.

Container huren, snel en gemakkelijk

Een container huren doe je niet alleen bij een grote verbouwing maar ook als je een keer thuis goed wilt opruimen zoals het leeghalen van een zolder of garage of als je in het voorjaar heel veel groen- en grondafval wilt weggooien. Je bepaalt dus vooraf zelf welke type container je wilt hebben en je hoeft dan de container alleen nog maar bij je thuis te laten bezorgen. Bedenk wel ruim van tevoren waar je de container neer wilt zetten. Er zijn gemeenten waarbij je de container niet zomaar op straat mag zetten waardoor je eerst een vergunning moet aanvragen. Ook de aangewezen plek kan verschillend. Als je de container op je oprit of pad wilt zetten, moet je er wel voor zorgen dat er nog voldoende ruimte overblijft om er (met een fiets) langs te kunnen. Een container staat er vaak langer dan je denkt.

Flexibel huren

Als halverwege de verbouwing de bak al vol zit, dan wil je zo snel mogelijk een nieuwe container huren. Gelukkig is dat geen probleem. Als je online huurt, kun je heel eenvoudig ook weer een nieuwe huren. Als je vervolgens meldt dat de oude container vol is, dan wisselen ze de volle voor een lege om. En als de verbouwing uitloopt waardoor je de container lang nodig hebt, dan kun je ook heel eenvoudig de containerhuur verlengen.

 

About author

lifestylegids

Website:

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed