content detail

podoloog

Op zoek naar een podoloog in Haarlem?

Post by: 25/06/2019 0 comments 83 views

Ben je woonachtig in Haarlem of in een van de steden daaromheen zoals Bloemendaal, Zandvoort of Hoofddorp en heb je de laatste tijd veel last van je voeten of onderrug? Ga dan eens langs bij de podoloog Haarlem. Last van je voeten of onderrug kan veel oorzaken hebben, zoals een verkeerde houding maar ook verkeerd schoeisel kan een reden zijn. Dit zijn vragen waarvoor je terecht kunt bij een podoloog. De podoloog onderzoekt en geeft een advies en op maatgemaakte oplossingen als je klachten hebt aan je bewegingsapparaat. Loop er niet te lang mee rond en maak een afspraak met een goede podoloog in Haarlem.

Met welke klachten kun je terecht?

Voeten die doorgezakt zijn, een afwijkende stand van de voeten, last van terugkerende likdoorns of regelmatige pijn aan je enkels, kniegewrichten, heupen of aan je onderrug. Het zijn stuk voor stuk klachten waarbij een podoloog je uitstekend kan helpen. Door middel van aangepast schoeisel maar ook door je problemen goed te analyseren en oefeningen voor te schrijven die je klachten in de toekomst zullen verminderen. Hun aanpak is persoonlijk en altijd op maat. Een afspraak met je podoloog in Haarlem kun je zelf direct maken, of via een verwijzing van de huisarts.

Wat biedt een goede podoloog Haarlem?
Als goede podoloog Haarlem of podotherapeut Haarlem zoekt, maak dan eens een afspraak Holthuis Podotherapie Praktijk. Zij kunnen u helpen in een van hun vier locaties in Haarlem. Je kunt dan terecht bij Medisch Centrum te Cleeff, Fysiotherapie Diepenveen en op twee praktijklocaties van Huisartsen Leonard Springer, te weten locatie het Reinaldahuis en locatie ’t Hoff. Een zeer ervaren podoloog Haarlem is Michael Holtman en hij behandelt op de dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Een podotherapeut of een podoloog?
Wat is het verschil tussen een podotherapeut en een podoloog? De beroepen podotherapeut en podoloog worden nog weleens door elkaar gebruikt. Toch zijn er een aantal verschilpunten. Een podotherapeut is een paramedisch beschermd beroep en in het BIG-register opgenomen. En een podoloog is een onbeschermd beroep.  Deze wordt gezien als een commercieel beroep en valt onder het Ministerie van Economische Zaken. Podotherapie is wettelijk erkend en valt onder het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Een podotherapeut heeft een 4-jarige HBO-opleiding gevolgd op Bachelor-niveau. Een ervaren podotherapeut kan je naast het behandelen van klachten aan je bewegingsapparaat ook van dienst zijn als je lijdt aan diabetes of reuma.

 

About author

lifestylegids

Website:

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed