content detail

Tula draagzak

Heerlijk naar buiten met Tula draagzak

Post by: 22/07/2020 0 comments 394 views

Niets is zo heerlijk als jouw pasgeboren kindje dicht tegen je aan te houden, het liefst nog met zijn gezicht naar jou toe zodat je uren naar hem of haar kan kijken. Op het moment dat je voor het eerst weer naar buiten mag met jouw kindje kun je kiezen voor een wandelwagen of een Tula draagzak. Het fijne aan de Tula draagzak is dat jij naar buiten kan gaan of in huis kan rondlopen me jouw kindje dicht tegen jou aan.

De voordelen van een draagzak

Het gebruiken van een draagzak heeft veel voordelen. Eén van de grootse voordelen is dat je je kindje dichtbij je draagt. Zeker op met moment dat hij of zij nog klein is, is dit ideaal. Doordat hij je stem hoort en jou dichtbij voelt word de band tussen jullie versterkt. Daarnaast geeft een draagzak ook meer vrijheid. Je kunt je kindje op je buik binden en je hebt je handen vrij om wat anders te doen. Ook kun je gemakkelijk samen met je kindje naar buiten. Soms kan wandelen met een wandelwagen een heel gedoe zijn, denk maar aan een zandpad in een bos, drukke smalle winkelstraten of als je gebruikt maakt van het openbaar vervoer. Met een draagzak heb je geen last van lastige paden of smalle straten. Daarnaast kun je een draagzak gemakkeijk zelf aan doen en op pad gaan.

Waarom kiezen voor een Tula draagzak?

Een Tula draagzak is heerlijk omdat je kindje op verschillende manieren tegen je aan kunt leggen. Hij biedt heerlijk draagcomfort terwijl jij kan rondlopen of je handen vrij hebt om iets anders te doen. De Tula draagzak biedt goede ondersteuning en de houding van jouw kindje is ergonomisch verantwoord. Zo kun jij hem dragen met zijn of haar gezichtje naar jouw toe terwijl hij in de draagzak zit. Zo kan hij zijn hoofdje tegen jouw warme lijf aanleggen en slapen. Op het moment dat hij wat ouders is, kan je hem ook op zijn rug tegen jouw lichaam in de Tula draagzak zetten. Op die manier kan hij rondkijken naar wat er om zich heen gebeurd. Door de gevoerde beenopeningen kan hij ook bewegen en geeft het jouw kindje wat meer zitcomfort. De Tula draagzak heeft daarnaast ook variabele breedte instellingen, hierdoor kun je deze comfortabele draagzak een aantal jaar gebruiken.

Materiaal

De Tula draagzak is gemaakt voor het comfortabel dragen van jouw kindje. Comfort en veiligheid staan voorop. Daarom is deze comfortabele draagzak ook met de uiterste zorg ontworpen en gemaakt van eersteklas materialen. Het materiaal van de draagzak is ademend katoen, wat als voordeel heeft dat hij eenvoudig in de wasmachine gewassen kan worden. Heeft jouw baby net gespuugd of was e een ongelukje met een lekkende luier? Geen nood, de Tula draagzak kan gewoon gewassen worden. Daarnaast het de draagzak stevige schouderbanden die tevens ook licht van gewicht zijn, wat zorgt voor comfortabel dragen van jouw kindje. Ook de zachte vulling van de tailleband geeft extra draagcomfort en zorgt voor een verdeling van de druk op je lichaam. Op die manier kun je je kindje moeiteloos blijven dragen in de draagzak, ook als hij iets ouder en zwaarder wordt. Daarnaast heeft de tailleband een handig opbergvak waarin je een speen, spuugdoekje of andere kleine spulletjes kunt opbergen. De capuchon met drukknopen zorgt daarnaast voor extra bescherming of privacy. Wil jij de Tula draagzak ook voor jouw kindje kopen? Bestel hem dan snel en gemakkelijk online in de webshop.

About author

lifestylegids

Website:
×

U kunt niet meer reageren.