content detail

children-playing-on-grass_1098-504

Mooi weer! Heerlijk op stap met de buggy

Post by: 17/04/2018 0 comments 1658 views

Het zonnetje schijnt en je wilt heerlijk naar buiten met je baby of dreumes. Boodschappen doen of gewoon lekker op stap. Je kleintje kan zelf nog niet lopen of nog misschien maar net maar zeker niet enorme afstanden. Een buggy is dan heel handig. Een veilige maar flexibele manier om met je baby op stap te gaan

babyzen-babyzen-yoyo-buggy-compleet-0-en-6-ginger

Een buggy of wandelwagen?

Als je kiest voor een wandelwagen dan vervoer je baby terwijl hij ligt. Als ze heel klein zijn en nog veel slaap nodig hebben, is dit een prettige manier van vervoeren. Ook voor baby’s wiens hoofd nog echt topzwaar is. Maar als je kindje al iets ouder is en lekker om zich wil kijken, is een buggy misschien wel veel handiger. Je kind zit rechtop, kan om zich heen kijken, spelen en krijgt allerlei nieuwe indrukken. Je kunt ook kiezen voor een combinatie van beide. De combinatiewagen bouw je in een mum van tijd om van wandelwagen naar buggy. Dat is pas echt flexibel.

 

Waar moet je op letten?

Als je een buggy gaat gebruiken moet je jezelf een paar vragen stellen: wie gaat ‘m het meest gebruiken, waar je de buggy opbergen? Ga je vaak met de auto, het vliegtuig of met het openbaar vervoer? Ben je handig met het uitklappen of inklappen? Is het uiterlijk van de buggy belangrijk? Met de antwoorden op deze vragen kom je direct bij de buggy die het best bij je past. Zo heb je ook buggy’s met een verstelbare duwstang, handig als meerdere personen gebruikmaken van de buggy. Compact en lichte buggy’s zijn makkelijk in te klappen en dus handig voor (verre) reizen. In de stad wil je een buggy waarbij de wielen wendbaar zijn terwijl vergrendelde wielen weer prettiger zijn voor lange wandelingen.

Een buggy met adapters voor een autostoeltje spaart tijd en ruimte als je veel autorijdt.

 

Veilige keuze

Heb je de buggy die bij je past inmiddels gevonden? Bij Babyveilig vind je ook alle accessoires zoals parasolletjes, regenschermen en extra dekentjes. Babyveilig is online leverancier van buggy’s, wandelwagens en combinatiewagens van kwaliteitsmerken als Babyzen, Cybex en Easywalker. Bekijk onze collectie en binnenkort kunnen zowel jij als je baby genieten van heerlijke wandelingen en uitstapjes.

About author

lifestylegids

Website:

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed