content detail

YoYo buggy

Verrassend handig, deze buggy

Post by: 19/12/2019 0 comments 883 views

Hoe kleiner je kind is, hoe meer spullen je meesleept als je ergens naartoe gaat. Dat is als verse ouder best even wennen, maar dat hoort dat nou eenmaal bij jonge kinderen. Dat geldt nog meer als je langer weggaat. Op zo’n moment moet je helemaal veel meenemen naast kleertjes en voeding. Denk maar eens aan een babybedje, een buggy of kinderwagen en heel veel luiers. Uiteraard wil je dan ook je kleintje zo comfortabel en veilig mogelijk vervoeren. Naast een veilig autostoeltje is een degelijke kinderwagen of buggy aan te raden. Als je voor comfort gaan, kies dan ook voor een lichtgewicht buggy. Naast een licht gewicht moet een buggy makkelijk inklapbaar zijn en genoeg opbergruimte bieden voor al je extra benodigdheden en kleine boodschappen. Al deze kenmerken komen samen in de Yoyo buggy. Al veel ouders gingen je (internationaal) voor en zijn stuk voor stuk onder de indruk van de dynamiek en de handzaamheid van deze buggy.

Pluspunten Yoyo buggy
Het bedrijf Babyzen is al jaren een succesvolle fabrikant van buggy’s. Het bedrijf onderscheidt zich onder andere in de kwaliteit van de materialen maar ook in het unieke ontwerp van de buggy. Zo is de Yoyo buggy speciaal ontworpen om jou en kleintje maximaal comfort te verstrekken. Bovendien hecht dit bedrijf veel waarde aan beleving en de mening van haar gebruikers. Door deze (positieve) recensies verschijnen ze steeds weer met innovatieve onderdelen. Een in het oog springend voordeel van de Yoyo buggy, is dat je de buggy in één seconde inklapt. En ook het uitklappen gaat in een beweging. Dat is uiteraard heel fijn snel je buggy klaar wilt zetten en als je je handen vol hebt. Ook de besturing van de buggy gaat heel simpel met één hand. Het innovatieve ontwerp van het frame zorgt voor nog meer stabiliteit en veiligheid. Verder is de buggy schokbestendigheid waardoor je veel avontuurlijke wandelingen kunt maken.

 

Buggy voor verschillende leeftijden
De Yoyo buggy is er voor kinderen in verschillende leeftijdscategorieën. Je kunt bijvoorbeeld een losse buggy voor een pasgeboren baby kopen maar ook een hele set voor baby’s vanaf 6 maanden. Maar het is nog handiger om een 0 maanden buggy met en buggy vanaf 6 maanden te combineren. Dat is ook nog eens voordelig, want zo heb je een complete buggy voor verschillende leeftijden in huis, in plaats van twee losse buggy’s. De Yoyo buggy weegt slechts 5,5 kg en behoort hiermee tot een van de lichtste soorten in de huidige markt.

 

Extra accessoires
De Yoyo buggy is uit te breiden met allerlei leuke accessoires, zoals een muggennet en zonnescherm. Het zonnescherm is te vergelijken met een zonnebrand met beschermingsfactor 50+.  Hierdoor loopt jouw kind geen enkel risico om te verbranden als de zon hoog aan de hemel staat. En slaat het weer om? Dan pak je het regenscherm en zorg je dat de gehele buggy droog blijft.  En wat dacht je van een voetenzak? Heerlijk warm en zeker geen overbodige luxe in ons klimaat. De voetenzak is voor kleintjes tot ruim 2 jaar. Maar je kunt ook kiezen voor een handige bekerhouder of stoere reistas.

 

 

 

About author

lifestylegids

Website:
×

U kunt niet meer reageren.