content detail

Buddy-voedingskussen

Een voedingskussen is multifunctioneel

Post by: 09/06/2019 0 comments 1311 views

Ben je in verwachting en nu op zoek naar handige accessoires om het leven van  jou en je kleintje zo aangenaam en veilig mogelijk te maken? Je zult versteld staan van alles wat je nodig hebt. Veel zaken, zoals een babybedje, een buggy en een kinderwagen spreken voor zich. Vergeet echter je eigen behoeftes niet. Het maakt niet uit of je van plan bent je baby borstvoeding te geven of flesvoeding. Het geven van voeding kan zwaarder zijn dan je denkt. Ook voor het voeden is een perfect oplossing bedacht; comfortabele kussens en kussenslopen waarmee je kindje op een rustige en veilige manier van zijn voeding kan genieten. Het mooie is, dit voedingskussen geeft jou ook de nodige ondersteuning. Juist als je voeding geeft, maar ook tijdens je zwangerschap.

Wat kan je doen met een voedingskussen?
Als je een pasgeboren baby in je armen houdt, zul je merken dat het gewicht heel erg meevalt. Is dat ook het geval aan het einde van een voeding? Wat dacht je van het gewicht van een spartelende baby van bijna een jaar oud? Denk aan je onderrug, je nek en je schouders en gun jezelf maximaal comfort en ondersteuning. Met een voedingskussen ligt dit binnen handbereik. Je baby ligt zacht en geborgen op zijn voedingskussen en je lichaam wordt hierbij op een aangename manier ontlast. Zo wordt voeding geven voor beiden een fijn rustmoment. Een voedingskussen wordt ook wel borstvoedingskussen genoemd, maar is uiteraard ook erg handig als je gekozen hebt voor flesvoeding.

Een voedingskussen gebruiken tijdens je zwangerschap
Waarom zou je een voedingskussen alleen gebruiken als je kindje geboren is en voeding nodig heeft? De ondersteuning en de zachtheid van je kussen komt ook zeker van pas tijdens de laatste maanden van je zwangerschap. Je kunt er je nek mee ontlasten of als je zit je buik ondersteunen. Langwerpige zwangerschapskussens kun je ook goed gebruiken tijdens je slaap. Je legt hem eenvoudig tegen je aan en slaat je been eroverheen. Deze rustgevende en stabiele manier van slapen kan je veel plezier opleveren en zorgt ervoor dat je het niet snel te warm krijgt. Heb je een langwerpig voedingskussen, leg hem dan bijvoorbeeld in een halve cirkel om je heen, zodat je buik ondersteund wordt en je onderrug verlichting krijgt.

 

About author

lifestylegids

Website:

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed