content detail

Bookwill

Wat is de e-liquid van Bookwill?

Post by: 04/11/2020 0 comments 50 views

Heb je een e sigaret in huis en wil je een e-liquid gaan kopen, dan heb je best veel keuze. Zo kun je kiezen voor e-liquids met nicotine maar ook zonder nicotine als je graag van de nicotineverslaving af wilt komen. Verder heb je de reguliere smaken zoals mint of menthol, maar ook exotischer smaken zoals aardbei, ananas of chocolade. Naast de verschillende smaken kun je ook nog eens kiezen uit verschillende merken die e liquid producere. Vaak kan bijna elk merk in elke e-sigaret, dus daar hoe je je niet druk om te maken. Omdat er zoveel verschillende merken zijn wordt er nu hier een merk uitgelicht, dat is het Nederlandse merk Bookwill.

Wat is Bookwill?

Bookwill is een merk dat afkomstig is van Nederlandse bodem. Dit heeft meerdere voordelen. Een van de eerste, en tevens belangrijkste voordeel, betreft de kwaliteit van de e-liquid. In Nederland zijn er strenge productie-eisen op het gebied van de vloeistof voor elektrische sigaretten. Hierdoor mag je ervan uitgaan dat deze e liquid van de hoogste kwaliteit is. Tevens staat Nederland bekend om zijn innovatie op het gebied van e-liquids. Wil jij dus eens een nieuw smaakje of het nieuwste van het nieuwste proberen? Dan zit je goed bij Bookwill. Ze volgen de trends op de voet en hebben inmiddels al diverse bijzondere smaken geproduceerd.

Welke smaken heeft Bookwill?

Zoals net al aangegeven is het Nederlandse merk Bookwill een voorloper op gebied van e-liquids. Natuurlijk verkopen ze de gangbare smaken zoals menthol of de tabaksmaak. Maar ze hebben daarnaast ook een grote variatie aan diverse fruitsmaken, denk aan bramen, ananas, aardbei of sinasappel. Wil je echt eens iets anders roken, dan kun je ook kiezen voor chocolade, vanillevla of ruwe koffie. Daarnaast verkoopt Bookwil ook een aantal blends. Dit zijn e-liquids waarbij de smaak van tabak gecombineerd is met een andere toegevoegde smaak, zoals bijvoorbeeld bosbes. Wil je een echte tabaksmaak, kies dan voor de Cowboyblend, een e liquid met Amerikaanse tabak en honing.

Verschillende sterktes in e liquid

Naast alle smaken kun je ook kiezen voor verschillende sterktes. De sterkte van een e-liquid bepaalt de smaak en beleving van het vapen. Zo heb je verschillende e-liquids met nicotine in diverse sterktes. De verhouding nicotine loopt van 0 mg tot 18 mg. Je kan dan bijvoorbeeld kiezen voor e-liquid met 3 mg nicotine, 6 mg of 12 mg nicotine. Dit is ideaal als je begint met vapen en je wilt minderen met roken van normale sigaretten. Je kunt beginnen met een e-liquid met nicotine sterkte van 12mg en daarna het geleidelijk afbouwen in nicotine sterkte. Heb je het helemaal afgebouwd of wil je sowieso e-liquid zonder nicotine? Dan kun je een van de nicotinevrije e-liquids van de Bookwill aanschaffen. Er is dus genoeg keuze als je e-liquids van Bookwill gaat aanschaffen. De e-liquids zijn geschikt voor elke e sigaret. Op onze website zie je alle verschillende nicotine-vrije en nicotine e liquids van Bookwill op een rij. Er staat een smaakbeschrijving bij, zo kun jij je favoriete e-liquid uitkiezen.

 

About author

lifestylegids

Website:
×

U kunt niet meer reageren.