content detail

scheepselektro Faber

Scheepselektro voor aan boord

Post by: 04/06/2019 0 comments 894 views

Je bent in het bezit van een jacht en probeert daar zo veel mogelijk tijd op door te brengen, ondanks je wellicht drukke werkzaamheden. Het kan ook zijn dat je beroepsmatig te maken hebt met scheepvaart. Dan weet je als geen ander hoe belangrijk scheepselektro aan boord van je schip is. Als je vaart wil je hier blind op kunnen vertrouwen. Maar stel dat het allemaal niet zo soep loopt dan is het fijn als je een betrouwbaar adres achter de hand hebt.

Kennismaken met Faber Elektro Service
Faber Elektro Service is een relatief jong bedrijf, maar ze hebben wel al vele jaren praktische ervaring. Ze zijn gespecialiseerd in de besturingssystemen voor schepen en hebben veel ervaring in elektrotechniek en elektrische systemen, met name voor de scheepvaart. Ze installeren complete elektrische systemen in je jacht en zijn bovendien gespecialiseerd in het tekenen en ontwerpen van scheepselektro. Ze kennen de uiterst belangrijke rol van scheepselektronica en hechten daarom veel belang aan goede preventie. Je wilt het toch niet meemaken dat de scheepselektro het niet doet als je op het water zit, ver weg van hulp of assistentie. Verder zijn ze ook zeer bekwaam in het controleren en bijstellen van alle elektronica aan boord.

Wat kan Faber Elektro Service voor je doen?
Als je twijfelt aan een correcte werking van je elektrische systemen voeren ze graag een uitgebreide scan voor je uit van jouw scheepselektro. Aan de hand van deze bevindingen krijg je advies over reparaties, aanpassingen of vervanging, zodat jouw schip weer helemaal up-to-date en met name veilig is. Als je regelmatig onderhoud van je systemen wilt en je dus op zoek bent naar een betrouwbare partner dan neem Faber Elektro Service deze rol graag op zich. Ben je niet langer tevreden over het besturingssysteem van je jacht? Faber beschikt over een ruime werkplaats waar ze de panelen en andere onderdelen precies op maat kunnen bouwen. Je kunt erop vertrouwen dat dit uitgevoerd wordt volgens strenge normen die op de scheepvaart van toepassing zijn. De energieopslagsystemen en off-grid systemen maken het mogelijk dat je altijd voldoende elektriciteit tot je beschikking hebt, en zorgen ook voor kostenbesparingen, nu je meer zelfvoorzienend bent.

Zelf een schip aan het bouwen?
Misschien ben je van plan om zelf een schip te laten bouwen en zoek je een vakkundig partner op het gebied van scheepselektronica. Neem dan op tijd contact op met Faber zodat je nieuwe schip direct over de best mogelijke scheepselektro beschikt.

 

About author

lifestylegids

Website:

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed