content detail

steigerhouten loungebank

Een stoere steigerhouten loungebank

Post by: 11/02/2020 0 comments 751 views

Je werpt een blik op uw tuin en denkt aan warme zomerdagen en zwoele zomerse nachten. Als het weer aangenaam is, breng je graag uw tijd door in de rust en de schoonheid van je eigen tuin. Wanneer je een feest organiseert, zoeken veel van uw gasten buiten de gezelligheid op. Jouw tuin mag een upgrade krijgen. Als je wilt investeren in duurzaam en voordelig tuinmeubilair, denk dan eens aan een solide steigerhouten loungebank.

Steigerhouten loungebank, ideaal voor de tuin

Een steigerhouten loungebank heeft een stoere en robuuste uitstraling. Steigerhout wordt van zeer goede houtsoorten gefabriceerd, omdat het tijdens zijn leven aan veel krachten en weersinvloeden wordt blootgesteld. Door jarenlang buitengebruik krijgt steigerhout een verweerde en doorleefde uitstraling. De doffe gloed die je kunt zien op steigerhout is afkomstig van een natuurlijke patinalaag, die goede bescherming biedt tegen vocht, zonlicht en temperatuurverschillen. Een steigerhouten loungebank is dan ook zeer geschikt voor buitengebruik. Natuurlijk is het hout niet geheel onderhoudsvrij. Met minimale inspanningen kunt je je loungebank van steigerhout goed reinigen en nog beter bestand maken tegen veranderende weersinvloeden. Bovenal, van een steigerhouten loungebank zullen jij en je gezin nog vele jaren kunnen genieten.

Verschillende modellen steigerhouten loungebanken

Elke tuininrichting is anders en iedereen heeft een eigen persoonlijke smaak als het op meubilair aankomt. Er  zijn steigerhouten loungebanken volgens een aantal basisontwerpen. Wie de meest stoere uitstraling wenst, kiest een steigerhouten loungebank met een onderstel van steigerbuizen. Plaats hem gerust in een romantisch ogende tuin. Het stoere uiterlijk kan voor een opvallend en smaakvol contrast zorgen. Of wat dacht je van een minimalistisch vormgegeven steigerhouten loungebank die u met rugkussens, zitkussens en kussens voor de armleuningen geheel naar eigen smaak vormgeeft? In ons standaard assortiment vind je loungebanken met verhoogde rugleuning, maar ook modellen waar rugleuning en armleuningen in elkaar overlopen. Voor jou is het goed om te weten dat elke bank geheel volgens jouw wensen op maat gemaakt kunnen worden.

Assortiment en kwaliteit van Dijkhuis Meubels

Dijkhuis Meubels gelooft in de kracht van maatwerk en goed overleg. Elke tuin heeft zijn eigen afmetingen en het is goed mogelijk dat u een iets kleinere of juist een extra grote loungebank van steigerhout kunt gebruiken. Neemt u een kijkje in ons assortiment en meet je vervolgens je terras of tuin. Geef je specificaties en je wensen aan ons door en samen zorgen we ervoor dat jij binnenkort kunt genieten van een nieuwe steigerhouten loungebank.

About author

lifestylegids

Website:
×

U kunt niet meer reageren.