content detail

douglas tuintafel

Douglas tuintafel, oerdegelijk en sfeervol

Post by: 27/02/2020 0 comments 347 views

Ben je van plan om je tuin en terras een make-over te geven? Met zonnige lentedagen en zwoele zomeravonden in het verschiet is het geen wonder dat je graag in je tuin verblijft. Je kunt heet er zo comfortabel en gezellig mogelijk maken als je investeert in goed tuinmeubilair. Tuinmeubilair dat geheel op maat is gemaakt, gemakkelijk te onderhouden is en bovendien gegarandeerd vele jaren meegaat. Gezellige avonden beginnen met een gezellige, grote tuintafel. Zoals een Douglas tuintafel, het centrale punt in je tuin.

De eigenschappen van Douglas hout

Een Douglas tuintafel wordt gemaakt van het hout van de Douglas spar. Deze snelgroeiende boom is Amerikaans van oorsprong. In Amerika groeien Douglas sparren soms tot een hoogte van wel 100 meter. Het Douglas hout wordt op ecologisch verantwoorde wijze geteeld en verwerkt. Het Douglas hout is afkomstig van plantages in Noord-West Europa. Van nature is Douglas hout zeer sterk en na een correcte behandeling zeer geschikt om zowel binnen als buiten te gebruiken. Douglas hout heeft van nature een mooie nerfstructuur en een warme en aangename kleur, die in elke tuin geheel tot zijn recht komt.

Kies online de mooiste Douglas tuintafel

Niet iedereen heeft dezelfde smaak. De ene persoon zal een voorkeur hebben voor strak en rechtlijnig design, terwijl een ander liever kiest voor romantisch, industrieel of traditioneel. Zo veel smaken, zo veel opties voor je tuintafel. Je kunt bijvoorbeeld een Douglas tuintafel kiezen met open poten, massieve poten, V-vorm poten of dichte zijkanten. Een de houten tuintafel kun je mooi combineren met Douglas tuinstoelen of met losse of aangebouwde bankjes. Ook heb je de keuze uit een massief houten Douglas tuintafel of een tafel met een onderstel van weer- en vochtbestendig staal.

Maatwerk, advies en kwaliteit

Jouw Douglas tuintafel wordt door de ervaren meubelmakers geheel op maat gemaakt. Dijkhuis Meubels heeft voldoende capaciteit om je bestelling snel in orde te brengen, waardoor onze levertijden kort zijn. Voordat je je nieuwe tuintafel van Douglas hout bestelt, neem je de maten op van je tuin of terras. Je bepaalt waar je tuintafel moet staan en welke afmetingen hij moet hebben. Deze geef je door aan de productspecialisten. Weet je niet welke Douglas tuintafel het beste in je tuin past? Neem contact op met Dijkhuis Meubels. Ze bespreken graag je wensen en de mogelijkheden.

 

About author

lifestylegids

Website:
×

U kunt niet meer reageren.