content detail

Beauty

Een goede verzorging

Post by: 17/03/2016 0 comments 772 views

Alles over jouw uiterlijk

Op deze pagina behandelen wij allerlei nieuwtjes die te maken hebben met je uiterlijk. Van nieuwe make-up en crèmes tot aan een gezond leven en de nieuw geopende spa bij jou in de buurt.
Alle artikelen zijn speciaal voor jou geschreven.

Beauty
Hieronder vast wat beautytips:

Zorg voor voldoende slaap

Dit is tevens de goedkoopste tip maar levert heel veel op. Als je diep in slaap bent, herstelt je immuunsysteem zich. Hierdoor kunnen giftige stoffen het lichaam verlaten. En als je goed slaapt zie je er uiteraard de volgende dag ook frisser uit!
Hoeveel slaap heb je nodig?

Gezond eten en veel drinken

Het is goed om veel groente en fruit te eten en toegevoegde suiker binnen te krijgen. Een mooi lijf is een gezond lijf.
Gezond eten

Maak je huid goed schuin

Maak gebruik van doekjes of watjes. Zorg dat deze zacht zijn op je huid. Gebruik goede reinigingsproducten speciaal voor jouw type huid. Zoals bijvoorbeeld:
biodermal
Nivea

Niemand heeft precies dezelfde huid. Daarom is het belangrijk dat je een reinigingsproduct kiest dat bij jouw type huid past.

Ga veel naar buiten

De natuur is komt om je gedachten op een rijtje te zetten. Het geeft je de ruimte om stress om te zetten in iets positiefs. Bovendien zorgt het zonlicht voor het aanmaken van vitamine D. Dat hebben wij in de winter extra hard nodig.

Beweeg voldoende

Dit natuurlijk al lang bekend maar toch kan het niet vaak genoeg gezegd worden. Zorg dat je minimaal 30 minuten van de dag actief bezig bent.
30 minuten bewegen

About author

lifestylegids

Website:

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed