content detail

steigerhouten

Heerlijk tafelen aan steigerhouten eettafel

Post by: 03/12/2019 0 comments 850 views

In welk deel van je huis is de sfeer het gezelligst? Waar komen jij en je gezin het liefst samen om de dag door te spreken en van elkaars warmte en genegenheid te genieten? Grote kans dat je het eerst denkt aan je (woon)keuken. Je gaat immers niet alleen aan tafel om te ontbijten, te lunchen en te dineren maar het is het middelpunt van je huis. Dan mag je woonkeuken ook een zekere sfeer uitstralen. Een steigerhouten eettafel kan net dat stoere element in je huis zijn waar je naar op zoek bent.

Verschillende soorten steigerhouten eettafels

Steigerhout heeft letterlijk een heel leven achter zich. Omdat het vele jaren aan de elementen is blootgesteld, maakt het een doorleefde, verweerde en robuuste indruk. Als je steigerhout goed behandelt, krijgt het daarnaast ook een levende en warme uitstraling. Dit maakt het perfect geschikt voor een eettafel waar je met liefde aan plaatsneemt en waar je ook jaren later met plezier aan terugdenkt. In het aanbod van tafels vind je moderne steigerhouten eettafels, bijvoorbeeld met stalen onderstel. Voor een industrieel interieur is een steigerhouten eettafel met steigerbuizen onderstel zeer geschikt. Een nostalgische en landelijke sfeer krijg je met een steigerhouten eettafel in rustieke stijl of met een klassieke kloostertafel.

Een steigerhouten eettafel voor meerdere woonstijlen

In een goed ingericht interieur hoeft niet alles in dezelfde stijl te zijn. Je krijgt juist extra verdieping door contrastwerking. Steigerhouten eettafels lijken vanwege hun robuuste en stoere materialen op het eerste gezicht minder geschikt voor romantische interieurs, maar schijn bedriegt. Je kunt ze heel goed als basis gebruiken en met lampen, vazen en je tafelschikking extra romantisch maken. Als je een steigerhouten eettafel kiest met een eenvoudige vormgeving, is je tafel niet alleen tijdloos, maar ook gemakkelijk te combineren. Steigerhout is relatief eenvoudig schoon te houden en zal vele jaren meegaan. Kies je voor een steigerhouten eettafel, dan kies je voor duurzaamheid.

Maatwerk en service

Steigerhouten eettafels kun je krijgen in verschillende uitvoeringen en altijd geheel op maat. Het maakt dus niet uit hoe groot je eetkamer is. Heeft je ruimte een afwijkende maat, neem dan zeker contact met ons op. Wij zijn in staat om extra lange of iets bredere steigerhouten eettafels te maken, geheel volgens jouw specificaties. Je kunt kiezen uit een tafelblad van rechthoekige planken, of je gaat voor een decoratief mozaïekpatroon. Ook voor het onderstel van je tafel zijn er meerdere oplossingen. Wil je ook een tafel van een ander materiaal? Kijk dan eens naar betonnen eettafels of eettafels van sloophout.

 

About author

lifestylegids

Website:

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed