content detail

pvc vloer

Het gemak van een PVC Vloer

Post by: 22/03/2016 0 comments 2103 views

pvc vloer

Voordelen van een PVC vloer

Een PVC vloer heeft diverse voordelen: van een gunstige prijs tot het gemak in onderhoud. Geluidloos: waar een stenen of een houten vloer geluid maakt wanneer je erover loopt, maakt een PVC vloer weinig tot geen geluid.
Prijs: een PVC vloer is prijstechnisch gunstiger dan een houten of een stenen vloer.
Assortiment: een PVC vloer kan van verschillende prints voorzien worden, waardoor de keuze in vloeren groot is. Sommige prints zijn bijvoorbeeld haast niet van hout te onderscheiden.
Onderhoud: Een PVC vloer is een onderhoudsvriendelijk product en hoeft enkel met een sopje gereinigd te worden.

Groot aanbod

Het aanbod in PVC vloeren is erg groot. Zo zijn er verschillende soorten vloeren en kun je de vloeren in diverse prints bestellen. Naast het grote assortiment heeft een PVC vloer nog meer voordelen, bijvoorbeeld het gemak in onderhoud en een minimaal contactgeluid. Ook is een PVC vloer eenvoudig te plaatsen. Creon vloeren vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

Verschillende soorten PVC vloeren

Een PVC vloer is in verschillende soorten leverbaar, bijvoorbeeld als klik vloer, zelfklevende vloer, verlijmde of magnetische vloer. Een klik PVC vloer is de meest eenvoudige PVC vloer en wordt met stroken aan elkaar geklikt. De zelfklevende PVC bestaat daarentegen uit stroken die voorzien zijn van een stickervel. Verder heb je nog de keuze uit diverse verlijmde vloeren waarbij de stroken op de ondergrond gelijmd worden. Tot slot kun je nog kiezen voor een magnetische vloer

Hoe leg ik een PVC vloer?

Naast de bovengenoemde voordelen is een PVC vloer eenvoudig te plaatsen. Hierbij hangt de juiste werkwijze af van welke soort vloer je hebt gekocht. Wel is het bij alle soorten vloeren belangrijk om de ondervloer van te voren grondig te reinigen en eventueel nodig te egaliseren. Het is natuurlijk ook mogelijk om de plaatsing van je vloer uit te besteden. Als de vloer netjes geplaatst, heb je een vloer in huis om vele jaren van te genieten!

About author

lifestylegids

Website:

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed