content detail

Creon houten vloer

Tijdloze, houten vloeren

Post by: 15/03/2016 0 comments 2054 views

croen-vloeren2

De uitstraling van een houten vloer

Houten vloeren geven uw woning een klassieke, warme uitstraling. Er zijn verschillende typen houten vloeren waardoor u makkelijk een vloer kan vinden die uw woning extra aankleedt. Elke houten vloer heeft een uniek uiterlijk en andere eigenschappen. Creon adviseert u graag bij het vinden van een houten vloer waarbij het ‘totaalplaatje’ voor u perfect is.

Welke soorten hout worden er gebruikt bij een houten vloer?

De meest toegepaste houtsoort is eikenhout. Deze staat bekend om zijn lange levensduur en authentieke uitstraling. Andere uitstekende variaties zijn grenen, teak, essen, esdoorn, notenhout en merbau.

Eikenhouten vloeren

Creon biedt verschillende lengtes eikenhouten parketvloeren. De vloer is opgebouwd uit kleine plankjes naast elkaar die samen één geheel vormen. U kunt de eikenhouten vloer ‘zwevend’ leggen, dat wil zeggen dat de vloer ‘los’ gelegd wordt op een ondervloer. Het voordeel van deze methode is dat u de parketvloer opnieuw kunt gebruiken ten tijde van een verhuizing.

Massief houten parket

Duurzaam en mooi: een massief houten parket kan een leven lang meegaan en heeft een karakteristieke uitstraling. Een massief houten parket bestaat uit massief houten planken en kan uitstekend zwevend gelegd worden.

Visgraat parket

Het opvallende visgraat parket kent u misschien vooral van statige huizen. Vroeger was visgraat parket erg prijzig, maar tegenwoordig is een visgraatvloer makkelijker haalbaar. Zeker wanneer u hem zelf legt. Visgraat parket bestaat uit een samengeperste onder- en toplaag en de vloer is op eindeloos veel manieren te leggen.

creon-vloeren

Goed zorgen voor uw houten vloer

Duurzaam als ze zijn, hebben ook houten vloeren onderhoud nodig. Dit kunt u zelf doen door de vloer schoon te maken met een geschikt product. Daarna brengt u onderhoudswas of -olie aan. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, hoeft een houten vloer niet geschuurd te worden.

Waarom een houten vloer van Creon?

Uw houten vloer vindt u bij Creon. Wij bundelen de eigenschappen van een online shop én een goede service. U legt de vloer zelf, waardoor u geen montagekosten kwijt bent. Door deze formule kunnen we voordelige prijzen hanteren; ook bij houten vloeren. Op onze website vindt u uitgebreide informatie over het leggen en onderhouden van een houten vloer. Aarzel niet om contact met ons op te nemen bij twijfel of vragen. Onze specialisten helpen u graag verder met het uitkiezen en het monteren van een top vloer.

About author

lifestylegids

Website:

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed